Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lijst met Veel Gestelde Vragen

Het FAD-GDH enzym is een sleutelcomponent van de nieuwe teststrip samenstelling en werkt samen met andere systeemcomponenten voor een betere accuraatheid en minder interferentie in de resultaten.
Ja, de Accu-Chek Instant en Accu-Chek Instant S meters voldoen aan de eisen van de ISO-normen 15197:2013 en 15197:2015 (In vitro testsystemen – Eisen voor bloedglucose-monitoringssystemen voor het zelftesten ten behoeve van het reguleren van de diabetes mellitus). Het evaluatierapport is beschikbaar in de lanceringsmap.
Als baanbrekend producent van innovatieve bloedglucose technologiën, zijn de Accu-Chek Instant en Accu-Chek Instant S meters onze meest accurate meters uit ons productgamma.
Nee, Accu-Chek Instant en Accu-Chek Instant S meters zijn zodanig ontworpen dat een laag batterijniveau geen invloed heeft op de meetresultaten.
Ja. de Accu-Chek Instant werkt niet alleen accuraat met capillair bloed, maar ook met veneus, arterieel en neonataal bloed.
Het Accu-Chek Instant systeem voldoet aan de ISO-normen 15197:2013 en 15197:2015 en biedt een 10/10 nauwkeurigheid voor betrouwbare resultaten.
De Accu-Chek Instant meter is een van de nauwkeurigste systemen dat onze onderneming ooit heeft geproduceerd en voldoet aan de ISO-normen 15197:2013 en 15197:2015 voor uiterst nauwkeurige systemen. Er zijn andere producenten die een gelijkaardige nauwkeurigheid claimen. Het systeem heeft een 10/10 analytische accuraatheid.
10/10 verwijst naar een intern testprotocol dat aan de ISO-norm voldoet. Voor drie verschillende loten teststrips moet 95% van de BG resultaten binnen ± 10 mg/dL van de referentiewaarde vallen bij een glucoseconcentratie < 100 mg/dL of binnen ± 10% bij een glucoseconcentratie ≥ 100 mg/dL.
Ja, de Accu-Chek Instant meter kan met het Accu-Chek Smart Pix systeem worden verbonden met behulp van een standaard USB-kabel. U hebt geen extra dongel nodig. Zodra de meter op de computer aangesloten is, kan de gebruiker gegevens overdragen en datum, tijd en een streefbereik instellen. 
Nee, de meter heeft geen WiFi of NFC verbinding. Maar de Accu-Chek Instant meter verbindt via BLE met de Accu-Chek Connect app op de smartphone van de patiënt. Gegevens worden overgedragen of rapporten worden verzonden via de Accu-Chek Connect app, waaronder e-mail, sms, en automatische upload in het Accu-Chek Connect Online systeem.
Accu-Chek Instant meters gebruiken de BLE Pass Key Pairing beveiliging. Dat is dezelfde technologie als die in de Accu-Chek Connect en de Accu-Chek Guide meters wordt gebruikt.
De app werkt offline, maar u hebt een actieve internetverbinding nodig om de gegevens te synchroniseren met het Accu-Chek Connect Online systeem. U moet online zijn om gegevens te delen en een backup te maken.