Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Juridisch & Privacy

 
Privacyverklaring (Laatst herzien 7 oktober 2021)
 
1. Identiteit verwerkingsverantwoordelijke, functionaris voor gegevensbescherming, contactpersonen
Roche Diagnostics Belgium, NV/SA, gevestigd te Greenhouse BXL, Berkenlaan 8A, 1831 Diegem, België (“Roche” of “wij” of “ons”) is de verwerkingsverantwoordelijke. Als je vragen of opmerkingen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens door Roche of jouw rechten met betrekking tot jouw persoonsgegevens wilt uitoefenen, neem dan contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming van Roche op [email protected]
 
2. Hoe wij je persoonsgegevens verwerken
De bescherming van je persoonsgegevens is een absolute prioriteit voor ons en wij begrijpen heel goed dat informatie over jouw gezondheid bijzonder gevoelige informatie is. Wij staan in voor de bescherming van jouw persoonsgegevens conform de toepasselijke wet- en regelgeving.
 
In deze Privacyverklaring leggen wij uit hoe wij gebruik maken van de persoonsgegevens die wij verzamelen wanneer je:
a) de publiek toegankelijke pagina’s van één van de volgende websites (www. accu-chek.be of www. hcp.accu-chek.be, hierna “onze websites”) bezoekt
b) je aanmeldt voor een account en deze gebruikt
c) gebruik maakt van onze e-commerce-aanbiedingen
d) deelneemt aan enquêtes
e) contact met ons opneemt via de telefoon, e-mail of een webformulier
 
a) Het bezoeken van publiek toegankelijke pagina’s op onze websites
Als je de publiek toegankelijke pagina’s van een van onze websites bezoekt (d.w.z. pagina’s die je kunt bekijken zonder in te hoeven loggen), verzamelen en verwerken wij uitsluitend niet-gevoelige gegevens van u. Wij willen benadrukken dat wij geen persoonsgegevens verzamelen die met jouw gezondheid te maken hebben wanneer je de publiek toegankelijke pagina’s van onze websites bezoekt. Wij verwerken je persoonsgegevens in die gevallen alleen voor zover nodig is om je te voorzien van de openbare content die je opvraagt, bijv. zodat we de content kunnen aanpassen voor je browser of apparaat. Wij zullen ook persoonsgegevens van je verwerken in verband met onze gerechtvaardigde belangen om onze websitesystemen te beveiligen en om te zien hoeveel bezoekers de verschillende soorten content bekijken en om geaggregeerde informatie te verzamelen om onze websites te analyseren en prestaties te beoordelen.
 
Hiervoor gebruiken wij de volgende gegevens:
IP-adressen. Het IP-adres is een nummer dat aan je computer toegewezen is en dat het mogelijk maakt via je computer te communiceren – dit is vergelijkbaar met een telefoonnummer. Roche verzamelt IP-adressen in het kader van onze gerechtvaardig belang om onze systemen te beschermen en geaggregeerde informatie te verzamelen om onze websites te analyseren en prestaties te beoordelen. Systeemlogbestanden zullen binnen 7 dagen geanalyseerd worden. Niet-verdachte gegevens zullen daarna verwijderd worden. Andere gegevens zullen zolang bewaard worden als nodig is om een beveiligingsincident aan te tonen.
 
Cookies en Andere Webtrackers
Wat zijn cookies?
Cookies besparen je de moeite om bepaalde informatie in sommige registratiegebieden opnieuw in te voeren, helpen je inhoudsspecifieke informatie te verstrekken en om bij te houden welke delen van de site het populairst zijn. Een 'cookie' is eigenlijk een bestand dat onze webserver of de webserver van een van onze dienstverleners of externe partners naar jouw computer kan sturen wanneer je een van onze sites bezoekt. Dit bestand wordt vervolgens op jouw computer opgeslagen.
 
Welke soorten persoonlijke informatie worden verzameld door het gebruik van cookies?
Cookies kunnen informatie verkrijgen die jouw computer of browser identificeert, waaronder een apparaat-ID, jouw IP-adres en/of een advertentie-ID, evenals informatie met betrekking tot jouw browsergeschiedenis. De informatie die wij verkrijgen door het gebruik van cookies kan worden gecombineerd met andere persoonsgegevens die op jou betrekking hebben.
 
Welke soorten cookies en andere traceertechnologieën gebruiken wij en voor welke doeleinden?
Onze website kan de volgende soorten cookies en traceertechnologieën gebruiken voor de volgende doeleinden:
  • Strikt noodzakelijke cookies. Strikt noodzakelijke cookies zijn noodzakelijk om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen. Deze cookies worden meestal alleen ingesteld als reactie op door jou verrichte handelingen die neerkomen op een verzoek om diensten, zoals het instellen van jouw privacyvoorkeuren, inloggen of het invullen van formulieren. Je kan je browser instellen om deze cookies te blokkeren of je hierover te waarschuwen, maar het blokkeren van deze cookies zal de werking van de website verhinderen. Deze cookies slaan normaal gesproken geen persoonsgegevens op.
  • Functionele cookies. Functionele cookies stellen onze websites in staat om verbeterde functionaliteit en personalisering te bieden. Ze kunnen worden ingesteld door ons of door externe dienstverleners wiens diensten wij aan onze pagina's hebben toegevoegd. Wanneer je deze cookies weigert, dan werken sommige of al deze diensten mogelijk niet naar behoren.
  • Prestatiecookies. Prestatiecookies stellen ons in staat om bezoeken en verkeersbronnen te tellen zodat wij de prestaties van onze websites kunnen meten en verbeteren. Deze cookies helpen ons begrijpen hoe onze websites worden gebruikt, zoals welke van onze websites het meest en het minst populair zijn en hoe mensen door de website surfen. De informatie die in deze cookies wordt verzameld, wordt samengevoegd, wat betekent dat die geen betrekking heeft op jou persoonlijk. Als je deze cookies uitschakelt, kunnen we niet weten wanneer je onze website hebt bezocht en kunnen we de prestaties van de website niet meer controleren. In sommige gevallen kunnen deze cookies naar onze externe dienstverleners worden gestuurd om ons te helpen deze analyses te beheren.
  • Sociale media cookies. Sociale media cookies worden ingesteld door een reeks sociale media diensten die we aan de website hebben toegevoegd (zoals Facebook, Twitter, LinkedIn) om je in staat te stellen onze inhoud te delen met jouw vrienden, collega's en netwerken. Deze cookies zijn in staat om onze browser op andere websites te volgen en een profiel van jouw interesses op te bouwen. Dit kan invloed hebben op de inhoud en berichten die je ziet op de andere websites die je bezoekt. Als je deze cookies niet toestaat, kan je deze deeltools mogelijk niet gebruiken of zien.
  • Doelgerichte cookies. Doelgerichte cookies kunnen door onze advertentiepartners worden ingesteld via onze website. Ze kunnen door die bedrijven worden gebruikt om een profiel van jouw interesses op te bouwen en je relevante advertenties op andere sites te tonen. Deze cookies slaan geen directe persoonlijke informatie op, maar zijn gebaseerd op een unieke identificatie van jouw browser en internetapparaat. Als je deze cookies niet toestaat, zal je minder gerichte reclame zien.
  • Webbakens. Een webbaken is een stukje softwarecode op een webpagina of in een e-mailbericht dat wordt gebruikt om bekeken pagina's of geopende berichten te volgen. Webbakens geven de websiteserver informatie, zoals het IP-adres en browsertype van de computer van de bezoeker. Webbakens kunnen worden geplaatst in online advertenties die mensen naar onze site brengen en op verschillende pagina's van onze site. Webbakens geven ons informatie over hoe vaak een pagina wordt geopend en welke informatie wordt geraadpleegd. Webbakens worden ook wel internettags, single-pixel GIF's, clear GIF's en onzichtbare GIF's genoemd.
 
Google Analytics. Google Analytics is een webanalysedienst van Google, Inc. (hierna: “Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om ons te helpen analyseren hoe bezoekers gebruik maken van de publiekelijk toegankelijke content op onze websites. De informatie die deze cookie over je gebruik van de website verzamelt (waaronder je IP-adres) zal Google verzenden naar en opslaan op servers die zich in de Verenigde Staten bevinden. Als je ze niet zelf eerder verwijderd, kunnen Google Analytics Cookies tot twee jaar bewaard worden. Wij hebben met Google een overeenkomst voor gegevensverwerking afgesloten waardoor verzekerd wordt dat ze Google Analytics namens ons uitvoeren. Wij maken verder ook gebruik van de optie in Google Analytics om alle IP-adressen te laten anonimiseren.
 
Als je een website bezoekt vanuit een land dat deel uitmaakt van de Europese Economische Ruimte zal jouw IP-adres afgekapt worden voordat deze informatie de Europese Economische Ruimte verlaat. In zeer uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld in het geval van een storing in de systemen in de EU) zal het gehele IP-adres naar de Amerikaanse Google-server verstuurd worden om vervolgens daar afgekapt te worden.
 
Google zal deze gegevens namens ons gebruiken in verband met de volgende doeleinden (gebaseerd op onze rechtmatige belangen): het beoordelen van je gebruik van onze website, het opstellen van verslagen over activiteiten op de website voor websitebeheerders en het verlenen van andere diensten die te maken hebben met activiteiten op onze website en gebruik van het internet. Google kan deze gegevens ook naar derden overdragen als dit wettelijk vereist is of als deze derden de gegevens voor Google verwerken. Google zal je IP-adres nooit met andere gegevens van Google in verbinding brengen.
 
Je kunt ervoor kiezen om het gebruik van Google Analytics uit te schakelen (“opt-out”) waardoor deze vanaf dat moment niet meer op je gegevens toegepast zal worden. Download en installeer de Google Analytics Opt-out Browser Add-on voor je huidige webbrowser op http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en (deze add-on werkt nog niet op alle mobiele apparaten/in alle browsers). Je kunt Google Analytics op mobiele telefoons en andere apparaten ook uitschakelen door op de volgende opt-out-link te klikken: Klik hier om het gebruik van Google Analytics uit te schakelen.
 
Let op: Google Analytics wordt uitsluitend toegepast op de publiekelijk toegankelijke pagina’s van onze websites, d.w.z. niet op de pagina’s waarvoor je eerst moet inloggen.
 
Sociale Plug-ins, Shariff. Wij maken gebruik van sociale plug-ins (“Plug-ins”) van de sociale netwerken Facebook en Twitter. Al deze diensten worden respectievelijk beheerd door Facebook Inc., en Twitter Inc. (ieder een “Beheerder”).
- De Beheerder van Facebook (facebook.com) is Facebook Inc., 1601 S. California Avenue, Palo Alto, CA 94304, Verenigde Staten van Amerika. Haar plug-ins zijn te herkennen aan het logo van Facebook (een witte letter “f” op een blauwe achtergrond of het icoon van een opgestoken duim) of de woorden “Facebook Social Plugin”. Ga voor een lijst van alle Facebook-plug-ins naar http://developers.facebook.com/plugins. Ga voor de privacyverklaring van Facebook naar https://www.facebook.com/policy.php.
 
- De Beheerder van Twitter (twitter.com) is Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, Verenigde Staten van Amerika. Haar plug-ins zijn te herkennen aan de diverse Twitter-logo’s; ga voor een overzicht naar https://dev.twitter.com/web/tweet-button. Ga voor de privacyverklaring van Twitter naar https://twitter.com/privacy.
 
Om je privacy op onze websites te beschermen maken wij gebruik van de “Shariff”-oplossing. Shariff zorgt ervoor dat er geen gegevens naar Beheerders worden verstuurd als je een pagina op onze website laadt. Pas nadat je de Plug-in die je wilt gebruiken hebt geactiveerd (waarmee je akkoord gaat met de gegevensoverdracht) zal je browser verbinding maken met de servers van de Beheerder in kwestie. Shariff komt in de plaats van de gebruikelijke “Deel”-knoppen van de Beheerders en zorgt ervoor dat zij je surfgedrag niet kunnen volgen. Lees voor meer informatie de tekst die verschijnt naast de activeringsknoppen, of ga naar de website van de ontwikkelaar van Shariff (https://github.com/heiseonline/shariff).
 
Nadat je een Plug-in hebt geactiveerd, kunnen wij geen enkele invloed uitoefenen op de gegevens die de Plug-in verzamelt. Ga naar de hierboven gelinkte privacyrichtlijnen van de Beheerders voor meer informatie over de doeleinden en omvang van de gegevensverwerking door de betreffende Beheerder en om te zien welke rechten je in dit verband heeft en welke instellingen je kunt gebruiken om je privacy te beschermen.
 
Diensten. Wij kunnen op bepaalde van onzewebsites gebruik maken van applicaties en tools van derden om je extra informatie te bieden; een voorbeeld is een landkaart via Google Maps. Als je gebruik maakt van zulke applicaties/tools, is het mogelijk dat deze derden je persoonsgegevens  verzamelen, zoals bijvoorbeeld je IP-adres. Wij geven duidelijk aan waar wij gebruik maken van diensten van derden zodat je kunt besluiten deze al dan niet te gebruiken.
 
b) Aanmelden voor en gebruiken van een account
Om toegang te verkrijgen tot de niet-publiekelijk toegankelijke content van onze websites zul je een account aan moeten maken en hiermee moeten inloggen. Wij maken altijd gebruik van accounts als het gaat om gevoelige gegevens, zoals in het bijzonder informatie die met je gezondheid te maken heeft. Wij maken ook gebruik van accounts in gevallen waarin wij je persoonsgegevens met je toestemming verwerken. Wij doen dit op deze manier omdat accounts ons beter in staat stellen je persoonsgegevens te beschermen doordat wij de inzage kunnen controleren, alsook omdat accounts ons in staat stellen de identiteit van gebruikers te verifiëren en hun toestemming te verkrijgen en te beheren.
 
Als je een account aanmaakt, verzamelen wij contactgegevens (zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres) en andere gegevens aan de hand waarvan je geïdentificeerd zou kunnen worden. Al deze gegevens zul je terugvinden op het registratieformulier. Wij verwerken verder ook de gezondheidsinformatie die je aan ons verstrekt en waarvoor je ons je uitdrukkelijke toestemming heeft verleend. Het verlenen van informatie is optioneel, behalve in de gevallen waar het registratieformulier aangeeft dat de informatie verplicht is.
 
Binnen je account verwerkt Roche je persoonsgegevens:
Met jouw toestemming. Als wij je gezondheidsinformatie verwerken, zullen wij voorafgaand aan de respectievelijke verwerkingen je uitdrukkelijk om toestemming vragen. Om wettelijke redenen en om geldige toestemming te verkrijgen moeten wij tijdens het aanmaken van je account je echte naam en je identiteit verifiëren. Binnen de accountinstellingen kun je je toestemmingen altijd beheren, wijzigingen of intrekken. Je kunt je toestemming ook intrekken door contact met ons op te nemen via het bovenstaande (mail)adres. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken, maar dit zal geen weerslag hebben op de rechtmatigheid van de verwerking voorafgaand aan het intrekken van de toestemming. Er zijn toestemmingen die wij nodig hebben om specifieke diensten te verlenen en andere toestemmingen die niet met een specifieke dienst te maken hebben. Als je een toestemming intrekt die wij nodig hebben om een specifieke dienst te kunnen verlenen, kan het zijn dat wij niet langer in staat zullen zijn deze dienst te verlenen – wij zullen je hier altijd goed van op de hoogte stellen.
 
Voor de vaststelling, de uitoefening of de onderbouwing van een rechtsvordering. Het kan zijn dat wij je persoonsgegevens verwerken om ons voor te bereiden op of te beschermen tegen rechtsvorderingen; waaronder procesvoering, fraudebestrijding en technische en organisatorische maatregelen ter bescherming van onze netwerken en technologieën tegen aanvallen.
 
Onder de verantwoordelijkheid van een professionele zorgverlener. Het kan zijn dat wij conform een overeenkomst met een zorgverlener en met toepassing van de professionele geheimhoudingsplicht je persoonsgegevens verwerken voor zover dit nodig is voor preventieve geneeskunde, medische diagnose, het verlenen van zorg of een behandeling of voor het beheer van gezondheidszorgsystemen en -diensten.
 
Voor onderzoeksdoeleinden. Het kan zijn dat wij met inachtneming van alle wettelijke bepalingen je persoonsgegevens verwerken voor wetenschappelijk onderzoek of statistische doeleinden, op voorwaarde dat deze verwerking gezien het beoogde doel evenredig is, dat deze verwerking de essentie van het recht op gegevensbescherming in acht neemt en dat deze verwerking voorziet in passende en specifieke maatregelen voor het beschermen van je fundamentele rechten en belangen. Wij zullen je in principe nog steeds om je toestemming vragen als wij graag zouden willen dat je deelneemt aan bijvoorbeeld een studie.
 
d) Deelnemen aan enquêtes
Als je deelneemt aan een van onze enquêtes zullen wij je antwoorden aanwenden voor onderzoeks- en marketingdoeleinden. Tenzij uitdrukkelijk anderszins in de betreffende enquête vermeld, kun je anoniem deelnemen. Wij zullen dan niet in staat zijn je antwoorden aan je te verbinden en zullen de verstrekte informatie alleen in geaggregeerde vorm gebruiken, samen met de antwoorden van andere deelnemers.
 
Als voor een bepaalde enquête je persoonsgegevens benodigd zijn, zal dit duidelijk aangegeven worden; zulke enquêtes zullen binnen jouw accountomgeving ingevuld moeten worden. Het staat je altijd vrij om al dan niet deel te nemen aan een enquête; als je niet wilt deelnemen, zal dit geen negatieve gevolgen hebben voor de diensten die wij je leveren, tenzij dit uitdrukkelijk in de uitnodiging vermeld staat.
 
e) Communicatie via telefoon, e-mail of webformulier
Als je met ons communiceert via telefoon, e-mail of webformulier of op een vergelijkbare wijze, zullen wij jouw contactgegevens en de persoonlijke informatie die je verstrekt verwerken, ook als je geen account bij Roche hebt. Wij verwerken deze persoonsgegevens voor zover dit nodig is om op je vraag te reageren en zullen deze persoonsgegevens verwijderen zodra deze niet meer als bewijs bewaard hoeft te worden (doorgaans is dit na drie jaar), behalve indien je ons toestemming hebt gegeven voor het verwerken van jouw persoonsgegevens voor andere doeleinden, welke doeleinden duidelijk vermeld zullen worden op het moment dat je jouw toestemming geeft.
 
3. Beveiliging
Roche neemt passende technische en organisatorische maatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen tegen vernietiging, verlies of wijziging en tegen ongeoorloofde verstrekking van of ongeoorloofde inzage van doorgezonden, opgeslagen of anderszins verwerkte persoonsgegevens, hetzij per ongeluk hetzij onrechtmatig.
 
4. Wie ontvangt jouw persoonsgegevens?
Roche deelt jouw persoonsgegevens als je daar toestemming voor hebt gegeven en verder ook voor zover noodzakelijk in verband met de bovenstaande doeleinden of indien en voor zover als vereist onder de toepasselijke wetgeving, gerechtelijke bevelen of overheidsvoorschriften. Roche maakt gebruik van interne en externe dienstverleners en agenten, bijvoorbeeld voor het onderhoud en beheer van de ICT of voor het afronden van zakelijke uitwisselingen, zoals het verlenen van klantenservice of het verzenden van berichten. In al deze gevallen zullen enkel medewerkers die deze persoonsgegevens daadwerkelijk moeten gebruiken toegang hebben tot de onversleutelde versie van de persoonsgegevens. Roche heeft verder ook overeenkomsten voor gegevensverwerking afgesloten om ervoor te zorgen dat alle dienstverleners en agenten persoonsgegevens uitsluitend verwerken namens Roche en met toepassing van passende technische en organisatorische maatregelen.
 
Roche zal zonder jouw uitdrukkelijke toestemming jouw persoonsgegevens nooit verkopen of anderszins overdragen aan derden die de persoonsgegevens voor hun eigen doeleinden zouden gebruiken.
 
5. Overdracht naar andere landen
Wij kunnen je persoonsgegevens die wij via de website over je verzameld hebben eventueel versturen naar landen waar niet dezelfde wetgeving voor gegevensbescherming van kracht is als in het land waar je deze gegevens aanvankelijk verstrekt hebt. Als wij jouw persoonsgegevens naar andere landen zullen versturen, zullen wij deze gegevens blijven beschermen zoals in deze Privacyverklaring beschreven staat. In het bijzonder zullen wij gepaste normen en standaarden op zulke overdrachten toepassen, zoals de clausules voor gegevensbescherming die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie, indien van toepassing. Je kunt een exemplaar van de bovenstaande clausules ontvangen door contact met ons op te nemen (zie hierboven in sectie 1).
 
6. Jouw rechten en hoe deze uit te oefenen
In overeenstemming met de toepasselijke wetgeving voor gegevensbescherming kun je:
  • informatie opvragen over de persoonsgegevens die wij van je verwerken, een kopie van deze gegevens aanvragen en ons vragen onjuiste gegevens te corrigeren of aan te vullen;
  • eisen dat wij jouw persoonsgegevens verwijderen of het verwerken daarvan beperken, in beide gevallen voor zover verplicht op grond van de toepasselijke wetgeving;
  • de persoonsgegevens die je in een contract of door jouw toestemming aan ons verstrekt hebt, verkrijgen in een gestructureerd, gangbaar, machine leesbaar en interoperabel formaat, voor zover voldaan is aan de wettelijke vereisten;
  • op grond van jouw specifieke situatie en overeenkomstig de toepasselijke wetgeving bezwaar maken tegen (een van) onze verwerkingen die gebaseerd zijn op onze rechtmatige belangen;
  • te allen tijde jouw toestemming intrekken zonder dat dit weerslag heeft op de rechtmatigheid van de verwerking voorafgaand aan het intrekken van de toestemming.
 
Als je een account bij ons hebt, kun je jouw rechten uitoefenen door in te loggen en jouw privacyvoorkeuren aan te passen, toestemmingen te beheren en gecorrigeerde data te downloaden of uploaden.
 
Als je geen account bij ons hebt of als je problemen ervaart of andere vragen hebt, neem dan contact met onze functionaris voor gegevensbescherming. Gebruik hiervoor de contactgegevens beschreven in sectie 1.
 
Als je ontevreden bent over hoe Roche jouw persoonsgegevens verwerkt of op jouw verzoeken reageert, kun je ook een klacht indienen bij de toezichthoudende autoriteit van het land waarin je woonachtig bent (in België is dit de Gegevensbeschermingsautoriteit www.gegevensbeschermingsautoriteit.be).
 
7.    Privacy van kinderen
Onze websites zijn niet bedoeld voor kinderen jonger dan 16 jaar. Roche verwerkt in beginsel eveneens geen persoonsgegevens van kinderen onder de 16 jaar oud. Roche raadt ouders ten zeerste aan de online-activiteiten van hun kinderen actief in de gaten te houden. Gelieve aub contact op te nemen met Roche indien (je het vermoeden hebt dat) Roche per ongeluk persoonsgegevens van een kind verwerkt zodat Roche passende maatregelen kan nemen.
 
8. Cloud
Roche kan jouw persoonsgegevens opslaan in een cloud. Dit betekent dat jouw persoonsgegevens in opdracht van Roche door een cloud serviceprovider kunnen worden verwerkt en opgeslagen op verschillende locaties over de hele wereld. Roche heeft organisatorische en contractuele maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen en veiligheids- en privacy-eisen op te leggen aan onze cloud serviceproviders, waaronder het vereiste dat jouw persoonsgegevens uitsluitend worden verwerkt voor de hierboven vermelde doeleinden.
 
9. Updates van de Privacyverklaring
Wij controleren en beoordelen deze Privacyverklaring regelmatig en zullen alle updates op deze website publiceren. Deze Privacyverklaring werd voor het laatst bijgewerkt op 7 oktober 2021. Wij zullen je opnieuw om jouw toestemming vragen als wij wijzigingen doorvoeren waarvoor jouw toestemming vereist is.
 
10. Middelen van derden
Deze Privacyverklaring is niet van toepassing op de websites van derden waar eventueel op onze websites naar gelinkt wordt. Wij hebben geen enkele invloed op de content op die websites of de privacy procedures van die derden. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid met betrekking tot de verwerking van je persoonsgegevens door die derde partijen. Wij zullen je laten weten wanneer een link je naar een externe website leidt.