Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Accu-Chek Instant: moeiteloos meten

Beschrijving

Ben je benieuwd hoe de Accu-Chek Instant bloeglucosemeter precies werkt? Bekijk dan deze video voor een volledig overzicht.

Accu-Chek Instant

Beschrijving

Heb je al gehoord van een meting die je geen moeite kost? Ontdek het zelf met onze nieuwe Accu-Chek Instant. Er zijn geen instellingen nodigplaats een teststripbreng een beetje bloed aan en je leest het bloedglucoseresultaat af van het grote schermBovendien krijg je in één oogopslag visuele informatie dankzij onze intuïtieve indicator.

Gebruikershandleidingen

DRAADLOZE TECHNOLOGIE

Bluetooth®

SCHERM

Verlichte lcd-display

RESULTATEN

In minder dan 4 seconden

GROOTTE

77,1 x 48,6 x 15,3 mm (LBH)

BATTERIJTYPE

2 knoopcelbatterijen (CR2032)

TESTSTRIP

Accu-Chek Instant

PRIKPEN

Accu-Chek Softclix

Voordelen en eigenschappen
  • De intuïtieve indicator toont je onmiddellijk of je bloedglucosewaarden je streefwaardenbereik liggen. De waarden kunnen gepersonaliseerd worden zodat ze in lijn liggen met je persoonlijke doelstellingen.
  • Alleen wat je nodig hebt: je testresultaten en je gemiddelden (7/30/90 dagen) zijn zichtbaar op de meter.
  • Ga eenvoudig van start: er zijn geen instellingen nodig – voer de teststrip in, breng een kleine bloeddruppel aan en lees op het grote scherm je bloedglucoseresultaat af. Verwijder de teststrip na het meten en de meter gaat automatisch uit.
  • Teststrip met breed testveld: breng om het even waar op de brede gele rand een kleine druppel bloed aan.
  • Bewezen nauwkeurigheid: voldoet aan alle eisen van ISO 15197:2013 / EN ISO 15197:2015 1,2 en biedt zo een betere nauwkeurigheid3 voor betrouwbare resultaten.
  • De meter slaat de bloedglucoseresultaten automatisch op en verzendt ze draadloos naar je mobile apparaat of via USB naar de pc.
  • Alle gegevens kunnen worden geüpload naar de Smartpix software (USB) en de app (Bluetooth®).
Technische gegevens
Bewaarcondities voor de meter:

Temperatuur: -25 tot 70°C

Geheugencapaciteit:

De meter slaat automatisch minimaal 720 bloedglucoseresultaten op in het geheugen. Op de meter zie je alleen het recentste bloedglucoseresultaat en de gemiddelden van 7, 30 en 90 dagen. Om de opgeslagen bloedglucoseresultaten te bekijken, verzend je ze naar een compatibele softwareapplicatie.  De meter slaat automatisch 30 controleresultaten op in het geheugen; enkel het huidige controleresultaat zie je op de meter. Om de opgeslagen bloedglucoseresultaten te bekijken, verzend je ze naar een compatibele softwareapplicatie. 

Automatisch uitzetten:

90 seconden nadat een meting werd uitgevoerd, 15 seconden nadat een teststrip werd verwijderd of 5 seconden na het laatste meetresultaat.

Gewicht:

Ong. 40 g (met batterijen)

Interfaces:

USB: micro-B connector; Bluetooth®; Continua Certified® naar een Continua Certified manager

 

 

Accu-CHEK, Accu-CHEK Connect, Accu-CHEK Instant, FASTCLIX en SOFTCLIX zijn handelsmerken van Roche. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en al die merken worden onder licentie gebruikt door Roche. De CONTINUA, CONTINUA CERTIFIED en CONTINUA CERTIFIED MANAGER logo's zijn handelsmerken, dienstmerken of certificeringsmerken van de Continua Health Alliance. CONTINUA is een geregistreerd handelsmerk in sommige, maar niet alle landen waar dit product wordt gedistribueerd.