Instant Support | Accu-Chek®
hamburger overlay

Instructievideo’s

view all videos

Veel gestelde vragen

Specifieke eigenschappen

Het FAD-GDH enzym is een sleutelcomponent van de nieuwe teststrip samenstelling en werkt samen met andere systeemcomponenten voor een betere accuraatheid en minder interferentie in de resultaten.

Ja, de Accu-Chek Instant en Accu-Chek Instant S meters voldoen aan de eisen van de ISO-normen 15197:2013 en 15197:2015 (In vitro testsystemen – Eisen voor bloedglucose-monitoringssystemen voor het zelftesten ten behoeve van het reguleren van de diabetes mellitus). Het evaluatierapport is beschikbaar in de lanceringsmap.

Als baanbrekend producent van innovatieve bloedglucose technologiën, zijn de Accu-Chek Instant en Accu-Chek Instant S meters onze meest accurate meters uit ons productgamma.

Nee, Accu-Chek Instant en Accu-Chek Instant S meters zijn zodanig ontworpen dat een laag batterijniveau geen invloed heeft op de meetresultaten.

Ja. de Accu-Chek Instant werkt niet alleen accuraat met capillair bloed, maar ook met veneus, arterieel en neonataal bloed.

Het Accu-Chek Instant systeem voldoet aan de ISO-normen 15197:2013 en 15197:2015 en biedt een 10/10 nauwkeurigheid voor betrouwbare resultaten.

De Accu-Chek Instant meter is een van de nauwkeurigste systemen dat onze onderneming ooit heeft geproduceerd en voldoet aan de ISO-normen 15197:2013 en 15197:2015 voor uiterst nauwkeurige systemen. Er zijn andere producenten die een gelijkaardige nauwkeurigheid claimen. Het systeem heeft een 10/10 analytische accuraatheid.

10/10 verwijst naar een intern testprotocol dat aan de ISO-norm voldoet. Voor drie verschillende loten teststrips moet 95% van de BG resultaten binnen ± 10 mg/dL van de referentiewaarde vallen bij een glucoseconcentratie < 100 mg/dL of binnen ± 10% bij een glucoseconcentratie ≥ 100 mg/dL.

Ja, de Accu-Chek Instant meter kan met het Accu-Chek Smart Pix systeem worden verbonden met behulp van een standaard USB-kabel. U hebt geen extra dongel nodig. Zodra de meter op de computer aangesloten is, kan de gebruiker gegevens overdragen en datum, tijd en een streefbereik instellen. 

Accu-Chek Instant meters gebruiken de BLE Pass Key Pairing beveiliging. Dat is dezelfde technologie als die in de Accu-Chek Connect en de Accu-Chek Guide meters wordt gebruikt.

De app werkt offline, maar u hebt een actieve internetverbinding nodig om de gegevens te synchroniseren met mySugr. U moet online zijn om gegevens te delen en een backup te maken.

Het geheugen van de Accu-Chek Instant meter kan tot 720 glucoseresultaten opslaan, inclusief tijd, datum en markeringen van het testresultaat. De Accu-Chek Instant meter kan de resultaten via Bluetooth Low Energy (BLE) overdragen naar de Accu-Chek Connect app op een compatibele smartphone. Net zoals Accu-Chek Instant S meters kunnen Accu-Chek Instant meters via de micro-USB op een pc worden aangesloten. Accu-Chek Instant en Accu-Chek Instant S meters zijn compatibel met de volgende DM-systemen: Accu-Chek Connect app (versie 2.1), Accu-Chek Smart Pix toestel (versie 2.2), Accu-Chek Smart Pix software (versie 2.2) of Accu-Chek 360° configuratiesoftware (versie 2.2.3.).

Algemene vragen

Alle Vaak Gestelde Vragen bekijken

Bekijk informatie over gezondheid en veiligheid

Still can't find what you need?

We willen graag je feedback!

START >