Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Instructievideo’s

Veel gestelde vragen

Specifieke eigenschappen

Het FAD-GDH enzym is een sleutelcomponent van de nieuwe teststrip samenstelling en werkt samen met andere systeemcomponenten voor een betere accuraatheid en minder interferentie in de resultaten.

Ja, de Accu-Chek Instant en Accu-Chek Instant S meters voldoen aan de eisen van de ISO-normen 15197:2013 en 15197:2015 (In vitro testsystemen – Eisen voor bloedglucose-monitoringssystemen voor het zelftesten ten behoeve van het reguleren van de diabetes mellitus). Het evaluatierapport is beschikbaar in de lanceringsmap.

Als baanbrekend producent van innovatieve bloedglucose technologiën, zijn de Accu-Chek Instant en Accu-Chek Instant S meters onze meest accurate meters uit ons productgamma.

Nee, Accu-Chek Instant en Accu-Chek Instant S meters zijn zodanig ontworpen dat een laag batterijniveau geen invloed heeft op de meetresultaten.

Ja. de Accu-Chek Instant werkt niet alleen accuraat met capillair bloed, maar ook met veneus, arterieel en neonataal bloed.

Het Accu-Chek Instant systeem voldoet aan de ISO-normen 15197:2013 en 15197:2015 en biedt een 10/10 nauwkeurigheid voor betrouwbare resultaten.

De Accu-Chek Instant meter is een van de nauwkeurigste systemen dat onze onderneming ooit heeft geproduceerd en voldoet aan de ISO-normen 15197:2013 en 15197:2015 voor uiterst nauwkeurige systemen. Er zijn andere producenten die een gelijkaardige nauwkeurigheid claimen. Het systeem heeft een 10/10 analytische accuraatheid.

10/10 verwijst naar een intern testprotocol dat aan de ISO-norm voldoet. Voor drie verschillende loten teststrips moet 95% van de BG resultaten binnen ± 10 mg/dL van de referentiewaarde vallen bij een glucoseconcentratie < 100 mg/dL of binnen ± 10% bij een glucoseconcentratie ≥ 100 mg/dL.

Ja, de Accu-Chek Instant meter kan met het Accu-Chek Smart Pix systeem worden verbonden met behulp van een standaard USB-kabel. U hebt geen extra dongel nodig. Zodra de meter op de computer aangesloten is, kan de gebruiker gegevens overdragen en datum, tijd en een streefbereik instellen. 

Nee, de meter heeft geen WiFi of NFC verbinding. Maar de Accu-Chek Instant meter verbindt via BLE met de Accu-Chek Connect app op de smartphone van de patiënt. Gegevens worden overgedragen of rapporten worden verzonden via de Accu-Chek Connect app, waaronder e-mail, sms, en automatische upload in het Accu-Chek Connect Online systeem.

Accu-Chek Instant meters gebruiken de BLE Pass Key Pairing beveiliging. Dat is dezelfde technologie als die in de Accu-Chek Connect en de Accu-Chek Guide meters wordt gebruikt.

De app werkt offline, maar u hebt een actieve internetverbinding nodig om de gegevens te synchroniseren met het Accu-Chek Connect Online systeem. U moet online zijn om gegevens te delen en een backup te maken.

Alle Vaak Gestelde Vragen bekijken

Bekijk informatie over gezondheid en veiligheid

Nog altijd niet gevonden wat je zocht?

We willen graag je feedback!

START >

Accu-Chek Instant

Beschrijving

Heb je al gehoord van een meting die je geen moeite kost? Ontdek het zelf met onze nieuwe Accu-Chek Instant. Er zijn geen instellingen nodigplaats een teststripbreng een beetje bloed aan en je leest het bloedglucoseresultaat af van het grote schermBovendien krijg je in één oogopslag visuele informatie dankzij onze intuïtieve indicator.

Gebruikershandleidingen

DRAADLOZE TECHNOLOGIE

Bluetooth®

SCHERM

Verlichte lcd-display

RESULTATEN

In minder dan 4 seconden

GROOTTE

77,1 x 48,6 x 15,3 mm (LBH)

BATTERIJTYPE

2 knoopcelbatterijen (CR2032)

TESTSTRIP

Accu-Chek Instant

PRIKPEN

Accu-Chek Softclix

Voordelen en eigenschappen
  • De intuïtieve indicator toont je onmiddellijk of je bloedglucosewaarden je streefwaardenbereik liggen. De waarden kunnen gepersonaliseerd worden zodat ze in lijn liggen met je persoonlijke doelstellingen.
  • Alleen wat je nodig hebt: je testresultaten en je gemiddelden (7/30/90 dagen) zijn zichtbaar op de meter.
  • Ga eenvoudig van start: er zijn geen instellingen nodig – voer de teststrip in, breng een kleine bloeddruppel aan en lees op het grote scherm je bloedglucoseresultaat af. Verwijder de teststrip na het meten en de meter gaat automatisch uit.
  • Teststrip met breed testveld: breng om het even waar op de brede gele rand een kleine druppel bloed aan.
  • Bewezen nauwkeurigheid: voldoet aan alle eisen van ISO 15197:2013 / EN ISO 15197:2015 1,2 en biedt zo een betere nauwkeurigheid3 voor betrouwbare resultaten.
  • De meter slaat de bloedglucoseresultaten automatisch op en verzendt ze draadloos naar je mobile apparaat of via USB naar de pc.
  • Alle gegevens kunnen worden geüpload naar de Smartpix software (USB) en de app (Bluetooth®).
Technische gegevens
Bewaarcondities voor de meter:

Temperatuur: -25 tot 70°C

Geheugencapaciteit:

De meter slaat automatisch minimaal 720 bloedglucoseresultaten op in het geheugen. Op de meter zie je alleen het recentste bloedglucoseresultaat en de gemiddelden van 7, 30 en 90 dagen. Om de opgeslagen bloedglucoseresultaten te bekijken, verzend je ze naar een compatibele softwareapplicatie.  De meter slaat automatisch 30 controleresultaten op in het geheugen; enkel het huidige controleresultaat zie je op de meter. Om de opgeslagen bloedglucoseresultaten te bekijken, verzend je ze naar een compatibele softwareapplicatie. 

Automatisch uitzetten:

90 seconden nadat een meting werd uitgevoerd, 15 seconden nadat een teststrip werd verwijderd of 5 seconden na het laatste meetresultaat.

Gewicht:

Ong. 40 g (met batterijen)

Interfaces:

USB: micro-B connector; Bluetooth®; Continua Certified® naar een Continua Certified manager

 

 

Accu-CHEK, Accu-CHEK Connect, Accu-CHEK Instant, FASTCLIX en SOFTCLIX zijn handelsmerken van Roche. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en al die merken worden onder licentie gebruikt door Roche. De CONTINUA, CONTINUA CERTIFIED en CONTINUA CERTIFIED MANAGER logo's zijn handelsmerken, dienstmerken of certificeringsmerken van de Continua Health Alliance. CONTINUA is een geregistreerd handelsmerk in sommige, maar niet alle landen waar dit product wordt gedistribueerd.