Rochediabetescare PWD | Accu-Chek®
hamburger overlay

Vertrouw op Roche Diabetes Care

Je gezondheid is het belangrijkste wat er is. Zeker als je diabetes hebt, wil je de beste producten en hulpmiddelen waar je op kunt vertrouwen. Echt op kunt vertrouwen, want het gaat immers om jouw gezondheid.
Roche Diabetes Care is al jaren een vertrouwde partner voor heel veel mensen met diabetes en hun zorgverleners. Met wereldwijd gebruikte bloedglucosemeters en de handige mySugr app, waardoor je zeker weet dat alles goed wordt gemeten, opgeslagen en vastgelegd. Zodat jij altijd direct inzicht hebt in jouw persoonlijke waarden en kunt doen waar je zin in hebt.
Vertrouw, net zoals miljoenen andere mensen met diabetes en hun zorgverleners, ook op Roche Diabetes Care. Lees meer over onze oplossingen.
Accu-Chek Guide

Accu-Chek® Guide

De Accu-Chek Guide maakt het leven met diabetes makkelijker. Je bespaart tijd en bent door de strengste nauwkeurigheidseisen altijd verzekerd van een betrouwbare basis voor je dagelijkse therapie.
  • Gemakkelijk in gebruik: met één knop direct te bedienen
  • Gele applicatiezone: eenvoudig te zien, moeilijk te missen. De Accu-Chek Guide-teststrips zijn voorzien van een unieke, gele applicatiezone, de breedste op de markt.
  • Verzekerd van een nauwkeurige meting: overtreft de strengste nauwkeurigheidseisen

Gebruik jij al een meter? Je kan nu gratis je oude meter omruilen bij jouw apotheek voor de meest nieuwe meter met meer opties. Wil jij meer informatie vraag deze dan aan je zorgverlener.

Ontdek Accu-Chek Guide
mySugr

mySugr®

is gemaakt door mensen met diabetes voor mensen met diabetes

 

Met de mySugr app weet je altijd en overal wat je lichaam nodig heeft en wanneer. Op die manier kun je dagelijks je maaltijden plannen, je waardes in de gaten houden en zonodig preventief handelen om hypo’s en andere vervelende klachten te voorkomen.

Doordat de app gekoppeld is aan de bloedglucosemeter, functioneert de app ook als digitaal diabetesdagboek. En dat is weer heel handig voor je behandelaar om snel betrouwbare informatie te krijgen over de stand van zaken ten aanzien van je gezondheid.

 

  • Een snelle en eenvoudige manier om je bloedglucosewaarden, maaltijden, medicijnen, koolhydraten enzovoort, vast te leggen
  • Een gepersonaliseerd logboekscherm waarin je zelf velden kunt toevoegen, verwijderen en herordenen
  • Slimme, duidelijke (bloed)glucosegrafieken
  • Een actuele schatting van je gemiddelde bloedsuikerspiegel in de voorafgaande weken (HbA1c)

 

Ontdek mySugr

Ontdek óók de vele voordelen van mySugr en download NU de app.

De combinatie van Accu-Chek Guide en de mySugr app geeft jou de mogelijkheid om grip op je diabetes te krijgen en tegelijkertijd te kunnen genieten van een vrij en actief leven.