Sorry,you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Roche - al meer dan 100 jaar een pionier in gezondheidszorg

Meer dan 100 jaar geleden in Zwitserland heeft de oprichter van ons bedrijf, Fritz Hoffmann, een baanbrekend idee werkelijkheid gemaakt: namelijk dat een partnerschap tussen bedrijfsleven en wetenschap het leven van mensen kan verbeteren. Door wereldwijd uit te breiden, pakten onze oprichters obstakels aan en werkten in verschillende disciplines en culturen. Ze omarmden risico's. Dit is nog steeds hoe we vandaag de dag levens veranderen, genezing, troost en hoop bieden. Dit is wat nodig is om een ​​verschil te maken in de gezondheid van miljoenen mensen.

Onze zoektocht gaat verder

We blijven onderweg leren, verkennen ideeën, zien tegenslagen en streven onophoudelijk naar nieuwe benaderingen om echte vooruitgang te boeken tegen ziekten. Onze mensen blijven toegewijd aan het transformeren van baanbrekende medicijnen, diagnostiek en hulpmiddelen. Onze zoektocht gaat verder om het leven van elke patiënt op de best mogelijke manier te verbeteren. Samen met anderen brengen we betekenisvolle veranderingen teweeg voor de toekomst van de gezondheid van mensen.

Wereldwijde pionier in de gezondheidszorg

Dus onze reis gaat verder. De wereld heeft betere manieren nodig om ziekten te voorkomen, te diagnosticeren en te behandelen. We zijn toegewijd om deze vooruitgang te bieden aan iedereen die ze nodig heeft, ongeacht waar ze wonen. En dit is onze belofte: zorg te dragen voor deze generatie en degenen die nog zullen komen, voor de komende 100 jaar en daarna. Wij zijn een wereldwijde pionier in de gezondheidszorg die wetenschap voor de mensheid bevordert.

Dit is wie wij zijn. Dit is Roche.