Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Roche Diabetes Care biedt je graag gratis toegang tot de mySugr Pro app in België tijdens de huidige COVID-19 pandemie. Wij willen jou en je zorgverlener(s) gedurende deze periode graag steunen door volwassenen met diabetes een maand lang gratis toegang te geven tot onze diabetesmanagement app, mySugr Pro*.

Gratis toegang tot mySugr Pro (ter waarde van € 27,99 / jaar) zal je helpen, om jouw ervaring met digitale / telefonische afspraken te verbeteren, doordat je digitaal je gegevens naar je zorgverlener kan doorsturen. Je kunt de mySugr app downloaden met je smartphone en de Pro-versie ontgrendelen met behulp van de activeringscode. Zodra je mySugr Pro hebt geïnstalleerd, kan je een rapport downloaden en via e-mail naar je zorgverlener sturen.

Met mySugr kan je de bloedglucosewaarden van elke bloedglucosemeter invoeren en het wordt al door meer dan 2 miljoen geregistreerde gebruikers wereldwijd gebruikt. De Pro-versie van mySugr heeft waardevolle functies om je te helpen bij het zelfbeheer van diabetes. Kijk hieronder voor de voordelen van mySugr Pro.

*Gebruiksvoorwaarden

Aan de slag met de mySugr app

 1. Download de mySugr app in de App Store of via Google Play.
 2. Maak je mySugr-account aan
 3. Ontgrendel gratis mySugr Pro voor toegang tot de geavanceerde PDF-rapportagefunctie en meer:
  Get 12 months of Pro for free

  Krijg de Pro-versie een maand gratis
  ongeacht welke bloedglucosemeter je gebruikt, door https://shop.mysugr.com/en/voucher te bezoeken en de vouchercode in te voeren:
  2020-2020-2020
  (Code kan meerdere keren ingewisseld worden tot 30 januari 2021)

  Pair your Accu-Chek Meter for unlimited access to Pro

  Verbind jouw Accu-Chek© bloedglucosemeter voor een ongelimiteerd gebruik van de Pro-versie.

 4. Begin met het loggen van je gegevens en profiteer van de voordelen van mySugr Pro.

Blijf in contact met je zorgverlener

Deel mySugr rapporten van 2 weken of 3 maanden met je zorgverlener.

Stel rapporten op en deel je gegevens door onderstaande stappen te volgen. Bekijk de training video’s om meer te weten te komen.

Selecteer “Rapport” in het menu

Selecteer “Rapport” in het menu

Kies de gewenste periode en klik op “Exporteren”

Kies de gewenste periode en klik op “Exporteren”

Klik op het pictogram om te delen

Klik op het pictogram om te delen

Selecteer de app die je wilt gebruiken om het rapport te delen

Selecteer de app die je wilt gebruiken om het rapport te delen

Voor ondersteuning kan je bellen met de Accu-Chek Service via 0800 – 93 626.

*mySugr Pro-aanbieding - Gebruiksvoorwaarden

 1. Onder voorbehoud van de hieronder beschreven voorwaarden zal Roche Diabetes Care (“Roche”) volwassenen met diabetes (18 jaar en ouder) gratis toegang geven tot de Pro-versie van de mySugr diabetesmanagement app om te helpen bij het beheer op afstand van hun diabetes tijdens de COVID-19 pandemie (het “Aanbod”).
 2. Het aanbod staat open voor volwassenen met diabetes van 18 jaar en ouder die in België wonen (elk een “Gekwalificeerde Gebruiker”).
 3. Het aanbod wordt beschikbaar gesteld via een code die meerdere keren per Gekwalificeerde Gebruiker kan worden ingewisseld.
 4. De code geeft Gekwalificeerde Gebruikers toegang tot de Pro-versie van de mySugr app gedurende een maand vanaf de datum van inlevering van de code. De code kan worden ingewisseld tot 30 avril 2021.
 5. Roche zal Gekwalificeerde Gebruikers voorzien van educatief materiaal om ervoor te zorgen dat zij de Pro-versie van de mySugr app volledig en efficiënt kunnen gebruiken.
 6. Roche aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor technische storingen van welke aard dan ook, inclusief internetstoringen, die zich kunnen voordoen bij de administratie van het downloaden van de mySugr app.
 7. Er is geen alternatief product of contant geld beschikbaar.