Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Je betrouwbare partner voor diabeteszorg

Roche Diabetes Care is een pionier in de ontwikkeling van bloedglucosesystemen voor de zelfcontrole van de bloedsuiker. Al meer dan 40 jaar bieden wij innovatieve oplossingen aan voor mensen met diabetes en hun zorgverleners onder de merknaam Accu-Chek®

Wij bieden meer dan enkel producten voor mensen met diabetes. Samen met onze community op Facebook en Instagram willen wij mensen in contact brengen met elkaar en tips over het leven met diabetes delen.

 

 

Wij zijn er voor jou, samen staan we sterker

Ontvang seizoensgebonden updates over het leven met diabetes die belangrijk kunnen zijn voor jouw diabetesbeheer. En schrijf je snel in via dit formulier.

Wat mag je van ons verwachten?

- Tips over het leven met diabetes: zoals bijvoorbeeld een herinnering om het uur te veranderen van je meter of pomp tijdens zomer-of winteruur, tips tijdens warm weer, tips om de feestdagen door te komen met diabetes, …
- Getuigenissen: van mensen die leven met diabetes
- Verbondenheid: niet alleen op Wereld Diabetes Dag maar ook doorheen het jaar staan wij steeds voor jou klaar.
 

INSCHRIJVEN

Laat je niets wijsmaken

Mogelijk heb je gehoord dat de Accu-Chek® Aviva meter niet meer beschikbaar is. En dat klopt. Maar als je je vertrouwde Accu-Chek Aviva meter graag wilt blijven gebruiken, is dit geen enkel probleem. De Accu-Chek Aviva strips zijn en blijven nog steeds beschikbaar in de apotheek.

 

 

Vaak zijn het de kleine dingen...

die het meten van de bloedglucose een heel gedoe maken. Een teststrip uit de verpakking nemen wanneer je gehaast bent, discreet meten wanneer het donker is, een bloeddruppel op de kleine applicatiezone van de teststrip aanbrengen, de meetresultaten in een dagboekje schrijven, ... Al deze stappen kunnen een hele uitdaging zijn.

Het Accu-Chek® Guide systeem vervangt je oude meter en is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat het meten van je bloedsuiker minder gedoe wordt, of je nu op het werk bent, buitenshuis activiteiten bijwoont of tijd met je familie doorbrengt. Zo heb je meer tijd voor wat echt telt.

Klik hier om meer te weten te komen over de Accu-Chek Guide bloedglucosemeter.

Overweeg je toch een nieuwe bloedglucosemeter, dan stellen wij je graag onze innovatie en slimme Accu-Chek Guide meter voor. Wil je graag meer informatie, aarzel dan zeker niet om je zorgverlener te contacteren of neem contact met het gratis nummer van de Roche Diabetes Service: 0800 93 626 of via het invulformulier op onze website.

 

Waarom zou je kiezen voor Accu-Chek Guide?

Geen gedoe meer met strips die overal in het rond vliegen bij het openen van een flacon. De verpakking van de Accu-Chek Guide is ontworpen om slechts één teststrip uit de verpakking te nemen. Deze bloedglucosemeter zorgt voor jouw lichtpuntje tijdens de zware nachten met een hypo of hyper. De Accu-Chek Guide meter heeft een lichtgevend scherm en een verlichte teststrippoort. Bovendien kan je de gebruikte teststrips hygiënisch uit de meter verwijderen met één simpele klik op de strip ejector knop.