Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Instructievideo’s

Veel gestelde vragen

Algemene vragen

De kant waar er een verlengde zelfklevende achterkant is leidt u naar de plaats van de slangverbinding voor de Accu-Chek FlexLink. En voor de Accu-Chek Insight Flex, is er een tekening op de zelfklevend achterkant die aanduid van welke richting de slangverbinding komt .

Het gebruik van een automatisch inbrenghulp is een kwestie van persoonlijke voorkeur. De keuze is aan u of u de Accu-Chek FlexLink handmatig of met de Accu-Chek LinkAssist inbrenghulp wilt inbrengen.

We hebben de Accu-Chek LinkAssist zo ontworpen dat die tegemoet komt aan alle wensen en behoeften van mensen met diabetes die de voorkeur geven aan automatisch inbrengen. Sommige mensen hebben een fysieke beperking of een beperkt gezichtsvermogen en geven daarom de voorkeur aan een groter inbrenghulp dat gemakkelijk, snel en nagenoeg pijnvrij inbrengt.

De Accu-Chek LinkAssist inbrenghulp is speciaal ontworpen voor iedereen die de voorkeur geeft aan het automatisch inbrengen van infusiesets.

De Accu-Chek LinkAssist inbrenghulp is speciaal ontworpen voor het automatisch inbrengen van de Accu-Chek FlexLink infusieset.

Als de infusieset gekneld raakt in de inbrenghulp, drukt u voorzichtig het aanspangedeelte terug in het reservoir zonder dat u de inbrenghulp in de richting van uw lichaam of dat van iemand anders richt. Zorg ervoor dat u het reservoir niet samenperst tijdens het toedienen.

Ja. Hierdoor kunt u ook bij moeilijk bereikbare inbrengplaatsen komen, bijv. op uw rug.

Gooi het instrument weg in de vuilnisemmer of andere geschikte afvalbak.

Desinfecteer indien nodig de buitenkant van de Accu-Chek LinkAssist inbrenghulp met een vochtig doekje, een milde handzeep of een standaard desinfecteermiddel (bv. 70% ethylalcohol). De inbrenghulp mag niet in de reinigingsvloeistof worden ondergedompeld. Droog de inbrenghulp grondig met een zachte, schone doek.

Het Accu-Chek LinkAssist instrument mag niet voorgespannen worden opgeborgen. Het aanspangedeelte moet zich volledig buiten het reservoir bevinden. Berg de inbrenghulp niet bij extreme temperaturen op, zoals 's zomers in een warme auto.

Nee, dat is niet nodig.

Zorgverleners en diabetesverpleegkundigen zijn voor alle mensen met diabetes een waardevolle bron van informatie en training waar u altijd uw voordeel mee kunt doen. U hebt echter niet per se professionele instructies nodig als u de Accu-Chek LinkAssist voor de eerste keer gaat gebruiken. Volg gewoon de gebruiksinstructies in de verpakking.

Alle Vaak Gestelde Vragen bekijken
Still can't find what you need?

We willen graag je feedback!

START >