Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Instructievideo’s

Veel gestelde vragen

Algemene vragen

Het Accu-Chek LinkAssist Plus inbrenghulp zorgt ervoor dat de infusieset elke keer op een consistente manier wordt geplaatst. Het is een kwestie van voorkeur - u kunt uw set handmatig inbrengen of een inbrenghulp gebruiken.

We hebben het Accu-Chek LinkAssist Plus inbrenghulp ontworpen voor een brede groep gebruikers. Sommige mensen hebben moeite met het omgaan met infusiesets of een beperkt gezichtsvermogen. Anderen geven de voorkeur aan infusie op moeilijk te bereiken inbrengplaatsen.

Het Accu-Chek LinkAssist Plus inbrenghulp is speciaal ontworpen voor iedereen die de voorkeur geeft aan automatisch inbrengen. Hierdoor wordt de canule telkens consistent geplaatst en kunt u zelfs bij moeilijk te bereiken inbrengplaatsen komen. 

Het Accu-Chek LinkAssist Plus inbrenghulp is speciaal ontworpen voor het automatisch inbrengen van de Accu-Chek Insight Flex infusieset. 

Ja. Hierdoor kunt u ook bij moeilijk bereikbare inbrengplaatsen komen.

Gooi het instrument weg in de vuilnisemmer of andere geschikte afvalbak.

Desinfecteer indien nodig de buitenkant van het Accu-Chek LinkAssist Plus inbrenghulp met een standaard desinfecteermiddel (bv. 70% isopropanol) en laat het drogen. Het inbrenghulp mag niet in het reinigingsmiddel worden ondergedompeld.

Nee, dat is niet nodig.

Zorgverleners en diabetesverpleegkundigen kunnen een waardevolle bron van informatie en training zijn. U hoeft echter niet eerst een professionele training te volgen. U zult het Accu-Chek LinkAssist Plus inbrenghulp gemakkelijk in gebruik vinden. Volg gewoon de instructies in de verpakking.

Nee. Het Accu-Chek LinkAssist Plus inbrenghulp is speciaal ontworpen voor gebruik door één persoon. Het mag niet door meerdere personen worden gebruikt. 

Still can't find what you need?

We willen graag je feedback!

START >