Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Roche diabetes applicaties

Tablets en smartphones worden alsmaar vaker gebruikt voor een vlot diabetesbeheer. Daarom heeft Roche applicaties ontwikkeld voor mensen met diabetes die hun dagelijks leven met diabetes eenvoudiger willen maken. Ontdek hier de beschikbare diabetes applicaties van Roche.

Accu-Chek Combo

diabetes suikerziekte app

Deze applicatie is bestemd voor gebruikers van een Accu-Chek Spirit Combo insulinepomp. Het is eenvoudig in gebruik en altijd beschikbaar op je mobiele telefoon. Met deze app kan je bijvoorbeeld de instructies raadplegen zoals foutmeldingen en waarschuwingen op je pomp alsook hoe je ze kan oplossen.

 

Diafood

Bereken je zelf je koolhydraten? De Diafood applicatie helpt je op een eenvoudige en snelle manier!

Bij een insulinebehandeling is het berekenen van koolhydraten in een maaltijd soms een lastige oefening. Diafood heeft als doel mensen met diabetes hierbij te helpen.

Deze applicatie beschikt over een voedingsdatabase van meer dan 220 gerechten, voorgesteld aan de hand van foto’s met verschillende porties. Aan elke foto is een hoeveelheid koolhydraten toegewezen. De Diafood app kan eveneens worden gepersonnaliseerd aan de hand van lijsten met voedingswaren die je regelmatig als gerecht nuttigt kan opslaan, en je kan er ook een foto van nemen.

Laat eten dus een plezier blijven en gebruik Diafood als je persoonlijke hulp bij het berekenen van koolhydraten!