Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Instructievideo’s

Veel gestelde vragen

Bolusadvies en speciale functies

Je krijgt een insuline bolusadvies in slechts 3 stappen:

  • Meet je bloedglucose
  • Voer het aantal koolhydraten in
  • De juiste bolus wordt berekend. Dien de berekende bolus toe.

Voor meer informatie, download de gebruiksaanwijzing:

Beknopte gebruiksaanwijzing

Standaardgebruiksaanwijzing

Uitgebreide gebruiksaanwijzing

De meter kan worden gebruikt met alle Accu-Chek data management tools, met inbegrip van de Accu-Chek Smart Pix en de telemonitoring oplossing emminens eConecta.

Ja. Je kunt de meter instellen op geluid of trilling binnen de meter instellingen

Algemene vragen

Omdat uw meter en laboratoriumtests niet hetzelfde meten, zullen deze cijfers waarschijnlijk variëren. Lab tests meten in het algemeen plasma, maar een bloedglucosemeter gebruikt volbloed. Als gevolg daarvan zal je meter waarschijnlijk een lager getal laten zien dan het lab resultaat, zelfs als je beide metingen op exact dezelfde tijd uitvoert. Dit is volkomen aanvaardbaar en je arts houdt hier rekening mee.

Roche doet er alles aan om veilige, accurate en betrouwbare producten te leveren.

  • Voor elk lot Accu-Chek teststrips, met miljoenen strips, wordt één op de 100 flacons getest op de consistentie van de prestaties
  • Flacons representatief voor de gehele partij worden voor een tweede keer getest, sommige in een lab setting en anderen met het bloed van de mensen met diabetes om een reële omgeving te weerspiegelen
  • Als gevolg van onze kwaliteitszorg proces, zullen we geen teststrips vrijgeven wanneer een van de monsters een resultaat buiten de door ons aanvaarde laat zien.

Meter instellingen en batterijen

De meter geeft op de display instructies voor het omgaan met de meeste uitdagingen die u zou kunnen tegenkomen. Je kunt ook kijken in de gebruikershandleiding van je meter.

Zorg ervoor dat de gebieden rond sleuven en openingen schoon worden gemaakt. Let er daarbij op dat er geen vocht in de meter komt. Je moet ook het gehele meter oppervlak schoonvegen, met inbegrip van de meter display.

Schoonmaken is eenvoudig verwijderen van vuil van de meter, terwijl desinfecteren verwijst naar het verwijderen van zoveel mogelijk ziekteverwekkende micro-organismen en andere ziektekiemen.

Reinigen en desinfecteren van je meter één keer per week, of wanneer er bloed op de meter zit. Je moet ook de meter reinigen alvorens iemand anders de meter gebruikt.

Nee, alle testresultaten, dagboek informatie en instellingen worden opgeslagen in het geheugen van de meter als de batterijen worden vervangen.

De meter maakt gebruik van 3 standaard AAA batterijen, bij voorkeur alkaline. Oplaadbare batterijen kunnen ook worden gebruikt.

Je batterijen zouden ongeveer 2000 testen mee moeten gaan. Oplaadbare batterijen kunnen worden gebruikt, maar zij zullen niet zo lang mee gaan.

Alle Vaak Gestelde Vragen bekijken

Bekijk informatie over gezondheid en veiligheid

Still can't find what you need?

We willen graag je feedback!

START >