Accu-Chek®

YouTube Deze pagina delen Deze pagina afdrukken

Sluiten X

Stuur een link naar een vriend

Gelieve alle velden in te vullen.

Tip: om naar meerdere e-mail adressen te verzenden, scheid elk e-mailadres door een komma.

Veelgestelde vragen

Zoek in de onderstaande lijst van veelgestelde vragen een antwoord op uw vragen in verband met het gebruik van een Accu-Chek product, het meten van uw bloedglucose, de bewaring van uw meter en teststroken, en andere onderwerpen.

Top drie van de meest gestelde vragen

Hoe verkrijg ik een bloeddruppel?
Antwoord:Was grondig uw handen en droog ze nadien goed af. Masseer vervolgens de vinger om de bloedstroom te stimuleren. Vermijd uw wijsvinger of duim te gebruiken, omdat dit de vingers zijn die u het meeste gebruikt. Prik in de zijkant van uw vingertop met een prikker. Druk vervolgens zacht in uw vinger om een kleine druppel bloed te verkrijgen.

Alle vragen voor dit onderwerp bekijken

Hoe vaak moet ik mijn bloedglucose testen?
Antwoord:U moet uw bloedglucose zo vaak testen als door uw arts aanbevolen.

Alle vragen voor dit onderwerp bekijken

Hoe vaak moet ik de infusieset vervangen?
Antwoord:Om de infusieplaatsen infectievrij te houden, raden we aan dat er bij infusiesets met stalen naalden tenminste eenmaal elke 48 uur van plaats veranderd wordt, en bij infusiesets met een soepele canule elke 72 uur. Het is belangrijk om uw bloedglucose 1tot 3 uur na het inbrengen van een nieuwe infusieset te testen, om zeker te zijn van zijn goede werking.

Alle vragen voor dit onderwerp bekijken

Deze website bevat informatie over producten voor een breed publiek en kan productdetails of –informatie bevatten die anders niet beschikbaar of geldig in uw land zou zijn. Gelieve op te merken dat we niet verantwoordelijk zijn voor de toegang tot informatie die niet beantwoord aan elk geldig juridisch proces, regulatie, registratie of gebruik in het land van uw oorsprong.