Accu-Chek®

YouTube Deze pagina delen Deze pagina afdrukken

Sluiten X

Stuur een link naar een vriend

Gelieve alle velden in te vullen.

Tip: om naar meerdere e-mail adressen te verzenden, scheid elk e-mailadres door een komma.

Accu-Chek en AnnaPS® - geniet van 30% korting!

Slim ondergoed op maat van insulinepomp gebruikers

AnnaPS® is een Zweeds bedrijf gespecialiseerd in de productie van ondergoed voor volwassenen en kinderen met diabetes die een insulinepomp dragen. In het ondergoed is een binnenzakje verwerkt voor het dragen van een Accu-Chek Combo of Accu-Chek Insight insulinepomp.

Zo ben je vrij om te doen wat je wilt, zonder je zorgen te moeten maken over je pomp. In het binnenzakje is er ook een opening voorzien voor je infusieset. Op deze manier kan je je pomp comfortabel onder je kleren dragen.

Het AnnaPS® ondergoed biedt je eenvoud, comfort en discretie. Dankzij onze samenwerking met AnnaPS® ontvangen gebruikers van een Accu-Chek insulinepomp 30% korting bij aankoop van een selectie AnnaPS® artikelen.

Bezoek de website van AnnaPS® (Beschikbaar in het Engels, Duits en Zweeds)

Deze website bevat informatie over producten voor een breed publiek en kan productdetails of –informatie bevatten die anders niet beschikbaar of geldig in uw land zou zijn. Gelieve op te merken dat we niet verantwoordelijk zijn voor de toegang tot informatie die niet beantwoord aan elk geldig juridisch proces, regulatie, registratie of gebruik in het land van uw oorsprong.