Accu-Chek®

YouTube Deze pagina delen Deze pagina afdrukken

Sluiten X

Stuur een link naar een vriend

Gelieve alle velden in te vullen.

Tip: om naar meerdere e-mail adressen te verzenden, scheid elk e-mailadres door een komma.

Redactie

Hieronder vindt u nieuwsberichten en informatie die recent door Accu-Chek werd uitgegeven werd. Breng de nieuwsrubriekregelmatig een bezoek voor meer informatie.

Nieuwsberichten

Contact
Voor informatie over Accu-Chek producten en diensten, neem gratis contact op met:

Accu-Chek Service
0800 93 626
e-mail: info@accu-chek.be

Roche Diagnostics Belgium
Diabetes Care
Schaarbeeklei 198
BE-1800 VILVOORDE
telefoon: 02 247 47 47

02.02.2017 - Koop vandaag een Accu-Chek Aviva startpakket en krijg 10 EUR terugbetaald en een brochure ‘Leven met diabetes’.

Heb je diabetes type 2 en ben je benieuwd naar de basis voor een succesvolle behandeling?

Educatie en zelfcontrole van de bloedglucose zijn de basis voor een goede behandeling van diabetes.

Koop nu een volledig Accu-Chek Aviva startpakket zodat je onmiddellijk kan starten met het meten van je bloedglucose en ontvang de brochure ‘Leven met diabetes’.
Hierin vind je informatie over de werking van je lichaam, het belang van een gezonde levensstijl, het nut van een goede zelfcontrole en vele tips & tricks die je zullen helpen in je dagelijkse leven met diabetes.

05.01.2016 - Koop vandaag een Accu-Chek Aviva startpakket en krijg 10 EUR terugbetaald en een brochure ‘Leven met diabetes’.

Heb je diabetes type 2 en ben je benieuwd naar de basis voor een succesvolle behandeling?

Educatie en zelfcontrole van de bloedglucose zijn de basis voor een goede behandeling van diabetes.

Koop nu een volledig Accu-Chek Aviva startpakket zodat je onmiddellijk kan starten met het meten van je bloedglucose en ontvang de brochure ‘Leven met diabetes’.
Hierin vind je informatie over de werking van je lichaam, het belang van een gezonde levensstijl, het nut van een goede zelfcontrole en vele tips & tricks die je zullen helpen in je dagelijkse leven met diabetes.

11.01.2015 - Gezonde voeding kan ook lekker zijn!

Roche Diabetes Care steunt de Wereld Diabetes Dag met gezonde voeding als centraal thema.

11.23.2014 - Roche Diabetes Care wordt exclusieve service partner voor Dexcom® producten in België

In België werken Roche Diabetes Care en Dexcom ® reeds enkele jaren samen in een zogenaamde co-promotie overeenkomst. Samen bieden wij een ‘state of the art’ technologie aan in bloedglucosemeting, insulinepomptherapie en continue bloedglucosemeting.

06.20.2014 - Loop mee tijdens de Sugar Run Uurloop en steun de Diabetes Liga

De Sugar Run Uurloop is een loopwedstrijd. We dagen je uit zoveel mogelijk toeren van +/- 3,5km af te leggen. Hiervoor heeft u één uur de tijd. Elke ronde telt! Elke ronde is geld voor de Diabetes Liga.

01.12.2014 - Update Accu-Chek Smart Pix Software. Download nu versie 1.2!

Elke individuele bloedglucosewaarde is belangrijk wanneer je je diabetes in de hand wil nemen. Gestructureerd meten geeft je informatie over je bloedglucoseverloop en kan jou en je diabetesteam helpen om continu je diabetesbehandeling te evalueren en verbeteren. Het gebruik van de Accu-Chek Smart Pix apparaat en software is een eenvoudige manier om je diabetesgegevens om te zetten in informatie voor het bekomen van betere therapieresultaten.

Vanaf nu is er een nieuwe Accu-Chek Smart Pix Software beschikbaar. Download nu versie 1.2!

10.08.2013 - Bent u zorgverlener? Bezoek ons dan tijdens het 16de Diabetessymposium.

De 16de editie van het Diabetessymposium is een organisatie van de Artevelde Hogeschool te Gent. Bent u zorgverlener en werkt u met mensen met diabetes, breng ons dan een bezoekje op onze stand en/of neem deel aan één van de Accu-Chek Meet The Expert sessies op maandag 18 november of dinsdag 19 november 2013. www.diabetessymposium.be.


 

04.19.2013 - BELANGRIJK: Accu-Chek - Accuraatheid waarop u kan vertrouwen.

Op basis van de recente terugroepacties van niet Accu-Chek bloedglucosemeters, kan niet worden uitgesloten dat dit bij mensen met diabetes en hun professionele zorgverleners zou leiden tot een verhoogde onzekerheid over de accuraatheid van bloedglucosemeters.

02.05.2013 - Download de Accu-Chek Smart Pix Software v 1.0.1; een eenvoudige oplossing voor meer inzicht in uw diabetesbeheer.

Elke individuele bloedglucosewaarde is belangrijk wanneer je je diabetes in de hand wil nemen. Gestructureerd meten geeft je informatie over je bloedglucoseverloop en kan jou en je diabetesteam helpen om continu je diabetesbehandeling te evalueren en verbeteren. Het gebruik van de Accu-Chek Smart Pix Device Reader en software is een eenvoudige manier om je diabetesgegevens om te zetten in informatie voor het bekomen van betere therapieresultaten.

06.08.2012 - Bent u zorgverlener en werkt u met mensen met diabetes, breng ons dan een bezoekje tijdens het 15de Diabetessymposium.

Op 12 en 13 november 2012 vindt het 15de Diabetessymposium van de Artevelde Hogeschool plaats in het ICC te Gent. Breng een bezoekje aan onze stand en/of neem deel aan één van de Accu-Chek 'Meet The Expert' sessies.

10.03.2011 - Bezoek Accu-Chek tijdens de14de editie van het Diabetessymposium te ICC Gent

Bent u zorgverlener en werkt u met mensen met diabetes? Bezoek ons dan op 7 en 8 november tijdens de 14de editie van het Diabetessymposium te ICC Gent.

06.27.2011 - Diabetesbeurs - Tom Bruggeman is winnaar van de Accu-Chek wedstrijd!

Tijdens de laatste editie van de diabetesbeurs hebben heel wat bezoekers deelgenomen aan onze Accu-Chek wedstrijd. De hoofdprijs was een waardebon van 500 euro voor de aankoop van een fiets!

05.23.2011 -  Accu-Chek Mobile - de ster van de diabetesbeurs!

De vierde editie van de diabetesbeurs vond plaats op zaterdag 21 en zondag 22 mei. Twee dagen lang stond paleis 11 van Brussels Expo helemaal in het teken van diabetes en de Accu-Chek Mobile!

05.15.2011 - Op goede voet bij al uw patiënten dankzij Accu-Chek!

De voeten van uw patiënten altijd gezond dankzij Accu-Chek en Naqi hydraterende voetencrème.

01.03.2011 - Accu-Chek Nieuwjaarspromotie!

Tot 31 maart 2011 biedt Accu-Chek u een uitzonderlijke promotie aan op de Accu-Chek Aviva Nano bloedglucosemeter.

01.03.2011 - Accu-Chek Mobile viert zijn 1-jarig bestaan!

Sinds een jaar is het meten van de bloedglucose voor mensen met diabetes gemakkelijker dan ooit. Dit dankzij de Accu-Chek Mobile, de eerste en enige bloedglucosemeter zonder teststrips!

10.08.2010 - Samen met Accu-Chek zorg dragen voor uw huid

Wist u dat de huid van personen met diabetes extra zorg nodig heeft? En dit niet alleen in de zomer na blootstelling aan de zon maar wel het hele jaar door? Accu-Chek kan u helpen om uw huid in topconditie te houden!

09.28.2010 - De bloedglucosemeter van de patiënt nu compatibel met het elektronisch medisch dossier

De meeste moderne bloedglucosemeters hebben een geheugen waarin tot 500 meetresultaten worden opgeslagen, met inbegrip van datum en uur van de meting. Om de analyse van het geheugen van de bloedglucosemeter zo eenvoudig mogelijk te maken ging Accu-Chek een alliantie aan met de belangrijkste Belgische EMD leveranciers. Daardoor zijn vanaf nu alle Accu-Chek bloedglucosemeters compatibel met de EMD's WINDOC® , Health One®  en Pro_Doc.

06.24.2010 - Accu-Chek introduceert de Accu-Chek FlexLink Plus. Veiligheid en flexibiliteit met een klik.

De Accu-Chek FlexLink Plus is de opvolger van de Accu-Chek FlexLink. Hoewel alleen het woordje Plus is toegevoegd, is de nieuwe Accu-Chek FlexLink Plus eigenlijk een volledig vernieuwd ontwerp.

 

 

03.25.2010 - Archief Accu-Chek Magazine

Archief Accu-Chek Magazine

Ontdek en download de vorige nummers van Accu-Chek Magazine.

06.15.2009 - Accu-Chek Smart Pix 3.0 - Bestand nu gratis opladen

Een nieuwe versie Accu-Chek Smart Pix 3.0 is vanaf nu beschikbaar. Deze versie werkt perfect samen met de o.a. de nieuwe Accu-Chek Aviva Nano bloedglucosemeter en biedt u nog meer mogelijkheden.

06.15.2009 - Accu-Chek Smart Pix Pocket Tools

Accu-Chek Smart Pix Pocket Tools is een extra toevoeging voor de Accu-Chek Smart Pix. Het softwareprogramma is een speciale browser voor Accu-Chek Smart Pix, die het navigeren en werken met Accu-Chek Smart Pix nog gebruiksvriendelijker maakt.

10.15.2008 - Bewust genieten

Met de winter in aantocht heeft iedereen wel nood aan wat warmte. Voeding levert u hiervoor de nodige energie. Het is wel belangrijk te weten wat u eet.

Deze website bevat informatie over producten voor een breed publiek en kan productdetails of –informatie bevatten die anders niet beschikbaar of geldig in uw land zou zijn. Gelieve op te merken dat we niet verantwoordelijk zijn voor de toegang tot informatie die niet beantwoord aan elk geldig juridisch proces, regulatie, registratie of gebruik in het land van uw oorsprong.